به گزارش دویچه وله، خربزه، سالاد ماکارونی، گوشت مرغ نیمه پخته و گوجه فرنگی خام نیز خطر ابتلا به مسمومیت های غذایی در تابستان را افزایش می دهند.

هوای گرم تابستان، مهمترین عامل تکثیر باکتری ها در بسیاری از مواد غذایی و بروز مسمومیت است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده در همین رابطه اعلام کرده که بیشتر مرگ و میرهای ناشی از مسمومیت های غذایی مرتبط با باکتری هایی از قبیل سالمونلا، توکسوپلاسما، لیستریا و نوروویروس است.

اما خطر مسمومیت غذایی در تابستان با مصرف کدام خوراکی ها بیشتر می شود؟

گوشت نیمه پخته به سرعت با باکتری E. Coli آلوده می شود. تمام انواع گوشت باید حداقل در دمای 160 درجه فارنهایت (71 درجه سلسیوس) به طور کامل طبخ شوند تا خطر آلودگی آن ها با این باکتری به حداقل برسد.

جوانه ها نیز از آنجا که برای رشد نیاز به شرایط گرم و مرطوب دارند برای رشد باکتری هایی مانند سالمونلا، لیستریا و E. Coli، محیط مناسبی هستند. حتی جوانه های خانگی که در شرایط بهداشتی پرورش می یابند، می توانند باکتری های مضر تولید کنند.

تخم مرغ از دیگر گزینه های غذایی است که خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش می دهد، البته اگر خوب پخته نشود. فراموش نکنید که پس از تماس با پوست تخم مرغ، دست های خود را با آب گرم و صابون بشویید. پوست تخم مرغ می تواند آلوده به باکتری باشد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده در مورد خطر مسمومیت با سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج، کاهو و کلم نیز هشدار داده است. اسفناج آلوده می تواند در خود نورو ویروس داشته باشد و باعث ایجاد اسهال و حالت تهوع در مصرف کننده شود.

منبع: ایسنا


ارزدیجیتال های ,باکتری ,مسمومیت ,غذایی ,خطر ,ها ,های غذایی ,و پیشگیری ,پیشگیری از ,از بیماری ,کنترل ومنبع

چگونه میتوان پرفکت مانی خرید؟

با یک روش سنتی فوبیا را درمان کنید!

کاخ مجلل پرتغالی + تصاویر

غذاهایی که در فصل گرما شما را مسموم می کنند

کمکی که رمز ارزها به اقتصاد گردشگری می کنند

مشخصات

آخرین جستجو ها

بیابون هواکش صنعتی هیئت انصارالمهدی جده بزرگ آریاسازه تشریفات مجالس ملل نرده استیل گندم دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. اینجا همه چی هست بهترین های روز سایت قدیمی ها